Cosplay

OPDATERING KOMMER SNART

Hos HydraCon vil vi gerne skabe et miljø med plads til alle forskellige interesser og fandoms. Er der en bedre måde at acceptere alle end at vise det med cosplays?
Så hvis du nyder at cosplaye, både for sjov men også lidt mere kompetitivt, så vil HydraCon gerne se dig!
Til HydraCon er der en række aktiviteter specifikt møntet på cosplayers. Udover både cosplayshow- og konkurrencer arrangerer vi blandt andet foredrag med dygtige og venlige cosplayers.
Så næsten uanset hvad du vil have ud af din cosplay-hobby vil vi gøre vores bedste for at du skal have alle muligheder for at være underholdt igennem hele weekenden!

For os er det ligegyldigt om du kommer i japanske skoleuniformer, sære politi-telefonbokse, store rustninger, katteører eller i dit normale tøj. Der er plads til alle!

Konkurrencer

HydraCon tilbyder nogle forskellige typer cosplay konkurrencer, så du kan vælge at deltage i:
Cosplay Show: Få dine 5 minutters berømmelse og overrask publikum med dit fede cosplay og spændende act! Læs regler og tilmeldingsinfo HER
– hvis det at lave og bære kostumet tiltaler dig mere end skuespil, så kan du deltage i Cosplay Showcase! Træd op på scenen, poser, imponer dommerne med dit broderi, din flotte paryk-styling eller dine detaljerede og innovative props eller du kan overvinde din sceneskræk! Læs regler og tilmeldingsinfo HER
Best Prop Konkurrence, som var meget varm accepteret sidste gang, og derfor vil vi sikkert afholde det igen. Læs regler og tilmeldingsinfo HER

Siden bliver løbende opdateret med oversigten over paneller der bliver afholdt under Hydracon 2017 – hold derfor øje med siden.

Quick Info:

Hvornår:
31. August - 2. September 2018

Hvor:
Sportscenter Herning.
Holingknuden 3.
7400 Herning.

Pris: (Early bird) Til og med 3. August
Weekendbillet. 250 kr. Se Vigtige Datoer

Pris: Efter den 3. August
Weekendbillet. 300 kr.

Soveplads
Sovesal: 50kr pr. person